Terassilasit

Lukkan terassilasitus on tyylikäs ja järkevä tapa tuoda arkeen juhlaa sekä enemmän tilaa ja käyttömahdollisuuksia terassille. Liukuvat terassilasit antavat erinomaisen suojan sääolosuhteita ja siitepölyä vastaan. Lasitusvaihtoehtoina ovat puitteelliset Aava ja GL liukulasitukset sekä puitteettomat Tyyni liukulasit ja kääntyvät puitteettomat terassilasit. Kaikki terassilasimme ovat lukittavissa sisä- ja ulkopuolelta, myös avaimellinen Abloy lukko voidaan asentaa kaikkiin lasituksiin.

Terassilasitus antaa talolle lisää ulkonäköä, pidentää terassin käyttöaikaa ja antaa enemmän mahdollisuuksia nauttia arjesta kotona. Terassilla voi pitää vaikka kotikonttoria, pientä puutarhaa tai juhlia. Lasitettu terassi antaa arkeen juhlaa koko perheelle.

Laadukkaat Lukkan-terassilasit

Terassilasit voidaan suunnitella ja asentaa lähes mille tahansa terassille. Erikoiset terassinmuodotkaan eivät ole este Lukkan lasituksille Vitrion hyvän suunnittelun ansiosta.

Kaikki terassilasi tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu vuosikymmenten kokemuksella ja täyttävät kaikki nykyaikaiset rakennusmääräykset.

Tuotteemme ovat CE-merkittyjä ja avainlipputuote.

  • terassilasien vahvuudet 4 -10 mm
  • alumiiniosat pulverimaalattua
  • vakiovärit mattamusta, valkoinen ja harmaa
  • parvekelasien vahvuudet 6 tai 8 mm
  • alumiiniosat pulverimaalattua
  • vakiovärit mattamusta, valkoinen ja harmaa

Vitrion Lukkan kotimaiset parvekelasit voi hankkia ja asentaa mihin vuodenaikaan tahansa. Ota ensimmäinen askel kohti arjen juhlaa!

Kokemuksemme mukaan noin 90 % asiakkaistamme on käyttänyt terassiaan ajateltua enemmän hankittuaan terassilasituksen. Suurin osa heistä olisikin hankkinut terassilasit jo paljon aiemmin, mikäli olisi arvannut näin käyvän.

Lukkan Aava on moderni ja tyylikäs ratkaisu. Aava -liukulasituksen profiilien muotoilu on aaltomainen ja pyöristetty. Profiilit ovat hyvin vahvoja, jolloin yksittäiset liukulasiluukut voivat olla suuria, mikä parantaa näkymän esteettömyyttä. Järjestelmän kumitiivisteet jäävät täysin alumiiniprofiilien sisälle. Profiileissa on täysin uudentyyppinen struktuurimaalipinta, joka suojaa hyvin naarmuuntumiselta.

Lukkan GL on Lukkanin ensimmäinen liukulasituote. Se on tyylikkään funktionaalinen ja toimintavarma liukulasi, jonka suosio on kestänyt vuosikymmeniä.

Lukkanin Tyyni on tyylikkään funktionaalinen ja viimeistelty liukulasijärjestelmä. Se on tukevarakenteinen, turvallinen ja käyttöä kestävä. Järjestelmän lasina käytetään asiakkaan valinnasta ja luukun koosta riippuen 6 mm, 8 mm tai 10 mm karkaistua turvalasia

Lukkan Jokke on sivuun avautuva pystypuitteeton lasitusjärjestelmä, joka liukuu ja kääntyy nippuun avattaessa. Järjestelmällä lasitetaan aukot, jotka halutaan saada kokonaan avattua. Järjestelmän lasina käytetään 8 mm tai 10 mm karkaistua turvalasia.