Lasikaiteet

Kaiteita voidaan käyttää terassilla, portaissa, parvekelasitusten kaiteina, tai pelkästään visuaalisena ratkaisuna. Kaide tulee rakentaa, jos putoamiskorkeus tasanteelta esim terassilta, ylittää 50 cm ja putoamisen vaara on olemassa. Kaiteen minimikorkeus määräytyy putoamiskorkeuden mukaan. Lasikaiteet on testattuja ja CE merkittyjä.

Lukkan tolpallinen kaide on monikäyttöinen kaide. Sen ulkonäkö on selkeä ja yksinkertainen. Kaiteeseen on lisäksi valittavissa monipuolisesti eri lasivaihtoehtoja ja kaideprofiilien värejä. Kaide voidaan kiinnittää joko terassin päälle – tai otsapintaan. Pyöristetty kaiteen käsijohde runkotolppien päällä on erittäin tukeva ja sen päälle voidaan asentaa helposti myös liukulasitukset tai parvekelasitukset.

Tolpaton kaide
Tolpaton lasikaide on moderni ja huomaamaton ja se kiinnitetään alumiiniprofiililla ja asennus voidaan tehdä lattian päälle tai rakenteen kylkeen. Kaiteessa ei ole pystytolppia, vaan yhtenäistä lasia, joka ei peitä maisemaa. Erinomainen valita avoterassille, jossa halutaan säilyttää esteetön näkymä.