Kaihtimet sisälle ja ulos

 

Suomessa valmistetut parveke- ja terassikaihtimet sopivat kaikkiin parvekelasimalleihin ja ne on kehitetty kestämään vaativissakin sääolosuhteissa.

Alumiiniset- sekä polyesterikaihtimet mitoitetaan aina yksilöllisesti kohteen mukaan. Korkeatasoiset valmistusmateriaalit sekä vahva tuotekehitys takaavat kaihtimille vaivattoman käytön vuosiksi eteenpäin. Kaihtimet suodattavat auringon lämpöä ja ohjaavat siitä pois jopa 70%.

Suurin osa suomalaisista asuu kaupungeissa tai niiden kehitysalueilla ja rakentaminen on yhä tiiviimpää. Moderni kaupunkiasuminen asettaa uudenlaisia vaatimuksia parveke-elämästä nauttimiseen. Huomiota täytyy kiinnittää niin yksityisyyden suojaamiseen, valonhallintaan kuin julkisivun estetiikkaan.

Kaihdinten tuotekehityksessä on panostettu helppokäyttöisyyteen aina asennuksesta käyttöön saakka.

Kotimaiset sisäkaihtimet tuovat kotiin näkösuojaa ja estävät auringon häikäisyn. Ne voidaan asentaa ikkunan pintaan, ikkunan väliin tai oveen . Kaihtimilla voit myös säätää sisään pääsevän valon määrää joko osittain tai kokonaan. Kääntämällä kaihtimia voit helposti heikentää näkyvyyttä ulkoa sisälle ja pitää ohikulkijoiden katseet loitolla.

 

 

Laadukkaat kaihtimet

Kaihtimet nousevat kevyesti sekä portaattomasti narusta vetämällä ja säleiden asentoa voi vaihtaa alalistan helppokäyttöisestä säätimestä. Ainutlaatuinen kääntömekanismi pitää kaihtimet turvallisesti paikoillaan ja alalistan vaimentava tiiviste estää häiritsevän kolinan. Tyylikäs harmaa metalliväri sulautuu eleettömästi julkisivuun ja parvekelasien väreihin viemättä huomiota näkymiltä. Kaihtimet asennetaan parvekelasin kehykseen pikakiinnityksellä ilman poraamista ja kaihdin liikkuu lasin mukana. Halutessasi voit valita myös polyesterista valmistetut vekkiverhot tai kattoon asennettavat screen-rullaverhot.

5 hyvää syytä tilata meiltä parveke- tai sisäkaihtimet:

Asumismukavuutta lisäävä tehokas aurinko- ja näkösuoja – pitää parvekkeen ja asunnon viileämpänä myös helteillä.

  1. Laadukkaat parveke- ja sisäkaihtimet ovat täysin suomalainen tuote
  2. Vitrion kaihtimista löytyy vaihtoehto kaikkiin ikkuna – ja parvekelasimalleihin.
  3. Kaikki kaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan.
  4. Alumiiniset sisä- ja parvekekaihtimet ovat kestävät, helppokäyttöiset, huoltovapaat sekä tyylikkäät sisustuselementit.